Spider MINI



- je kosačka akú často pri práci nevídame. O to zaujímavejšie znie informácia, že kosačka pochádza z Českej republiky. Nielen, že je tam vyrábaná, ale bola tam aj vymyslená a zostrojená. Firma, ktorá ich vyrába (DVOŘÁK - svahové sekačky s.r.o.) vlastní patenty na tento typ strojov pre EU, USA a Japonsko. Je dobré, že sa malá firma z Čiech dokáže uplatniť vo svete, kde sú ďaleko lepšie podmienky pre vývoj nových strojov. SPIDER je predovšetkým svahová kosačka. Vlastne neexistuje iný spôsob kosenia svahu ako krovinorezom, avšak SPIDER urobil takú malú revolúciu. Za hodinu práce dokáže urobiť rovnaké množstvo práce ako 5 ľudí z krovinorezmi.


Použite kosačky

Diaľkovo ovládaná svahová kosačka SPIDER MINI je určená k údržbe svahového terénu s nízkou i vysokou trávou. Kosačka je schopná pracovat na svahoch zo sklonom 30° (58%).

Predstavením kosačky Spider MINI firma DVOŘÁK - svahové sekačky s.r.o. odpovedá na dopyt po menšom stroji, finančne dostupnom aj pre zákazníkov, ktorí nekosia profesionálne. Spider MINI určite nájde uplatnenie na menších, ale aj členitých plochách ako sú trávniky okolo horských hotelov, fotovoltaických elektrární, hrádzí, sadov, poľnohospodárskych fariem atď.

Tradične vysoká kvalita kosenia umožňuje použitie stroja i na záhradách, v parkoch a iných intenzívne kosených plochách.

Vďaka jedinečnému systému pojazdu je stroj vhodný i k údržbe plôch vyžadujúcich jemnú starostlivosť a zariadenie z nízkou hmotnosťou.



Pozri aj:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára