História firmy Oregon


Nedávno som vám priniesol článok o zaujímavom prípravku na brúsenie reťaze Oregon PowerSharp. Teraz si môžeme niečo povedať o histórií tejto firmy, ktorú pozná azda každý, čo sa pohybuje vo svete motorových píl. U nás na Slovensku je to známa značka pilových reťazí a vodiacich líšt.



Od vyvinutia prvých hobľovacích reťazí pred viac než 50 rokmi sa spoločnosť OREGON® drží na špičke v oblasti technológií rezacích systémov. Spoločnosť OREGON® sústavne prináša na trh nové inovačné výrobky, v ktorých sa spája najnovší vývoj z hľadiska rezného výkonu a bezpečnosti, a to predovšetkým rezacie reťaze s nízkou energiou spätného nárazu, zníženými vibráciami, úzkym rezom a vylepšenými vlastnosťami mazania. Spoločnosť OREGON® je skutočne celosvetovým podnikom so závodmi v Portlande v štáte Oregon v USA, v meste Guelph v štáte Ontario v Kanade a v meste Curitiba v štáte São Paolo v Brazílii. Distribučné centrá sa nachádzajú v Tokiu v Japonsku, v Moskve v Rusku, v Tewkesbury v Spojenom kráľovstve, v Tübingene v Nemecku, v Lyone vo Francúzsku, vo Varbergu vo Švédsku a v Mont-Saint-Guibert/Courcelles v Belgicku.

Spoločnosť a našich 2000 zamestnancov plne prijíma záväzok celkovej kvality. V ústredí našej podnikateľskej činnosti je uplatňovanie vývoja strategických produktov a štatistickej kontroly procesov v spojitosti s modernými technikami výroby a riadenia. To zaručuje úplnú dôveru k nami vyrábaným produktom s vedomím, že ich kvalita a spoľahlivosť prevýšia očakávania a že jednoducho nemožno kúpiť nič lepšie. Sme hrdí na náš pozitívny prínos k svetovému lesníctvu už od prvých priekopníckych dní 40. rokov minulého storočia. Záleží nám na tom, aby sme vyrábali efektívne, produktívne, inovačné výrobky a zároveň podporovali správne environmentálne postupy.

http://www.oregonproducts.eu/sk/spolocnost/historia.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára